Fazekas Henriett

Fazekas Henriett

értékesítés, marketing

Horváth Tamás

Horváth Tamás

pénzügyek, értékesítés, Kika-ügyintézés

Füredi Mária

Füredi Mária

irodavezetés, nagykereskedelmi ügyintézés

Rólunk


A 2020-ban fennállásának 30. évfordulóját ünneplő Firhang Kft. családi vállalkozásként van jelen a magyar lakástextil-nagykereskedelem piacán.

 

Cégünk elsősorban exkluzív lakástextíliák  és függönyvarrási kellékek importjával foglalkozik. Termékkínálatunkat egész Európából, a legmagasabb minőségi kategóriából állítjuk össze. Fényáteresztő függönyeinket, különleges dekoranyagainkat és bútorszöveteinket minta utáni értékesítéssel, országszerte kiterjedt viszonteladói hálózatunkon keresztül forgalmazzuk, de cégünk lakberendezési áruházaknak is szállít.

 

Elsődleges célunk, hogy viszonteladó partnereinket gyorsan és precízen szolgáljuk ki, ezért a minta után rendelt termékeket általában egy hetes határidővel szállítjuk.

 

Rendszeresen látogatjuk a legnagyobb nemzetközi lakástextil-kiállításokat Frankfurttól Párizsig. A legfrissebb trendekről és legújabb divatirányzatokról itt tájékozódunk, hogy ezek elemeit később beépíthessük saját választékunkba is.

 

Február és szeptember végén  szakmai kiállításokat szervezünk, ahol személyesen találkozunk régi és új partnereinkkel. Ezeken a rendezvényeken különleges akciókkal várjuk a látogatókat, akik itt ismerkedhetnek meg legújabb őszi- és tavaszi kollekcióinkkal.

 

Ha Ön még nem tagja viszonteladói hálózatunknak, szeretettel várjuk legközelebbi kiállításunkon, vagy kérjük, keressen fel minket elérhetőségünk bármelyikén!