Rólunk

KIK VAGYUNK

A 2020-ban fennállásának 30. évfordulóját ünneplő Firhang Kft. családi vállalkozásként van jelen a magyar lakástextil-nagykereskedelem piacán. Cégünk elsősorban exkluzív lakástextíliák  és függönyvarrási kellékek importjával foglalkozik. Termékkínálatunkat egész Európából, a legmagasabb minőségi kategóriából állítjuk össze. Fényáteresztő függönyeinket, különleges dekoranyagainkat és bútorszöveteinket minta utáni értékesítéssel, országszerte kiterjedt viszonteladói hálózatunkon keresztül forgalmazzuk, de cégünk lakberendezési áruházaknak is szállít.

 

Bemuatótermünkben, Budán, az Allee mellett a teljes lakástextil választékunk megtalálható. Száz négyzetméteren több száz függöny és bútorszövet közül válogatunk egy-egy projekt esetén, hogy megtaláljuk a teljes harmóniát a létrehozni kívánt belső térben. Függönyeink nagy része lángmentes, tehát közületek által is szabadon felhasználható, de a hotelekben előírsának számító dimout és blackout szortimentünk is megannyi lehetőséget rejt: a természetes hatásútól a dombornyomott vagy épp mintás sötétítő függönyökig minden igényt kielégítünk.

firhang-shop-1
_HTM6136

Horváth Tamás

Pénzügy,
értékesítés
_HTM6099

Fazekas Henriett

Értékesítés, marketing
_HTM6134

Füredi
Mária

Nagykereskedelmi ügyintézés
_HTM6066

Tanács
Ágota

Projekt-
menedzsment
_HTM6104

Széll
Zoltán

Csomagolás, kiszállítás
firhang logo4

FÜGGÖNY. DEKOR. BÚTORSZÖVET. 30 ÉV TAPASZTALATÁVAL BUDÁN, AZ ALLEE MELLETT.

Elsődleges célunk, hogy viszonteladó partnereinket gyorsan és precízen szolgáljuk ki, ha Ön még nem tagja viszonteladói hálózatunknak, szeretettel várjuk legközelebbi kiállításunkon, vagy kérjük, keressen fel minket elérhetőségünk bármelyikén!